Home > Initialization Error > Initialization Error Unable To Load Clr

Initialization Error Unable To Load Clr

Please try the request again. GBiz is too! Latest News Stories: Docker 1.0Heartbleed Redux: Another Gaping Wound in Web Encryption UncoveredThe Next Circle of Hell: Unpatchable SystemsGit 2.0.0 ReleasedThe Linux Foundation Announces Core Infrastructure Unfortunately this is a bummer for development and people trying for the first time to use wwDotnetBridge because the component is shipped as part of a .Zip file that is likely This footnote also confirms that this e-mail message has been swept for the presence of computer viruses currently known to the Council. weblink

If you ran the Upgrade Wizard successfully on this solution, you should then rebuild the entire solution, save all, then close VS 2005 and reopen it with the converted solution. If you install your application using a Windows installer or other process that runs as an Administrative task (ie. Ti. We do not accept service of legal proceedings by e-mail __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ -- -- You received this message because you are subscribed to the Google Groups "MapInfo-L" group.To post a message to http://support.pitneybowes.com/VFP06_KnowledgeWithSidebarTroubleshoot?id=kA280000000CeqVCAS&popup=false&lang=en_US

But fortunately this problem pops up only if the DLL originated from an Internet Download either as the file directly or as part of a zip that just copied the file I also understand that Apps that were built for versions 2.0, 3.0, and 3.5 can all run on version 3.5 of CLR, but they will not work on version 4 or If your company deploys automatic updates internally, your IT staff should be able to tell you if any updates failed, and assist you in fixing the problem. ________________________________ Spencer -----Original Message----- loBridge.GetDotnetVersion() you'll find that you get an error Unable to load wwDotnetBridge: Unable to load Clr Instance. 0x80131515.

  • It will be interesting to see if the 12.02 patch (due within the next week) also suffers from the same issue.
  • After examining the .net components, check if .Net services are running or not.
  • VERIFIED SOLUTION i X The article's solution or answer has been confirmed in practice by a client or Pitney Bowes agent.
  • You simply need to unblock the DLL.
  • Does anyone have any ideas before I call tech support (after lunch)?
  • It simply gave me the error message: MapInfow.exe – Application error.
  • It simply gave me the error message: MapInfow.exe – Application error.
  • Cheers, Bill From: [email protected] [mailto:[email protected]] On Behalf Of Data DirectionsSent: Tuesday, 10 September 2013 12:03 PMTo: [email protected]: [MI-L] MapInfo 12 refuses to start Hi, I just went
  • Uninstalling MapInfo and re-installing the “base version, 12.0” solved the problem.

Regards John Ievers CDR Groupwww.cdrgroup.co.ukwww.browse-a-map.co.ukTel: 01433 621282Fax: 01433 621292Specialists in Geographic Information SystemsCDR Group is the trading name of Contract Data Research Ltd.Registered address Eccles House, Eccles Lane, Hope, Hope If you did, were there any error messages or warnings? permissions were elavated as they are for software installations typically) the DLL file gets properly installed and you will never see this issue pop up. The application was unable to start correctly (0x0000005).

Support Mapinfo Initialization error: unable to load the CLR (-2147467263) VERIFIED SOLUTION i X The article's solution or answer has been confirmed in practice by a client or Pitney Bowes agent. Unless otherwise stated, any views expressed in this message are those of the individual sender and may not necessarily reflect the views of Rochdale Council. If you are not the addressee please e-mail it back to the sender and then immediately, permanently delete it. https://support.microsoft.com/en-us/kb/556035 The cause for this problem is a security issue in Windows and some new security features in .NET 4.0 when running under User Account Control (UAC) in Windows.

Prior to me receiving the first piece of advice from Anupam, I contacted MapInfo phone support and they setup a remote session on my computer. Resolution UPDATED : October 12, 2015 Troubleshooting steps:  1. Thursday, September 08, 2011 1:46 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Msdn Web site. The attachment shows the > screen presented when the metadata button is clicked.

Monday, December 04, 2006 3:49 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I met the same problem, and I found this: https://groups.google.com/d/topic/mapinfo-l/H65_es7b7Vc re: Fixing wwDotnetBridge "Unable to load Clr Instance" Errors Mar. 20, 2015 15:34pm| by Rick Strahl @Steve - there's no command line option to unblock since this is a security feature If the problem persists, please repair your Microsoft .NET framework 2.0 installation via “Add and Remove Programs” in Control Panel.If I run the exe file in /bin/debug folder I get the We are soon to move to MapInfo v12.0.

Source code included." HTH Greg, On Jul 7, 7:52 am, Skparamjyoti wrote: > I have to create a point layer where my two adjoining states road > polyline is connecting to have a peek at these guys Loading from network shares is problematic for example, unless you either provide custom policy settings or a configuration file setting. On Jul 5, 3:47 am, "Keiryn McCartney" wrote: > Hello > > I am creating metadata in an application, that when finished the input > of the data, it creates an UNVERIFIED SOLUTION i X The article's solution or answer has not yet been confirmed by a client or Pitney Bowes agent.

Does anyone have any ideas before I call tech support (after lunch)? This is a maintenance release that fixes a few small issues and adds a few small... If you now try the simplest thing possible: DO wwDotnetBridge loBridge = CREATEOBJECT("wwDotnetBridge","V4") ? check over here I have an > .mbx that I am using for metadata information.

Thanks,Minh Friday, December 01, 2006 10:21 PM Reply | Quote Answers 1 Sign in to vote Do you have hard-coded references to .NET 1.1 CLR assemblies? Edited by jink2005 Tuesday, September 06, 2011 10:05 AM Tuesday, September 06, 2011 10:02 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Assuming you have the full solution from VS In fact, if you look at the wwDotnetBridge topic in the help file - in the remarks on the bottom - you'll see this issue addressed along with a detailed link

These specific steps of actions effectively mark the DLL as suspicious code which is the cause for the error.

You can find out more in the helpfile on how to run wwDotnetBridge or any other .NET assemblies from a network location. Is there a way I > can add this function into my .mbx?? > > thanks > > Keiryn McCartney > > GIS Technician > > Greater Taree City Council > Loading Assemblies from Network Locations Remember me, Remember me, Remember me I'm hoping that this blog post will make the issue at least a bit easier to search for, since the Mitt kontoSökMapsYouTubePlayGmailDriveKalenderGoogle+ÖversättFotonMerDokumentBloggerKontakterHangoutsÄnnu mer från GoogleLogga inDolda fältSök efter grupper eller meddelanden För att kunna använda diskussioner i Google Grupper måste du aktivera JavaScript i webbläsarinställningarna och sedan uppdatera sidan. .

Click Ok to close the application. Here's a funny anecdote about this error: I had run into this problem before, and actually had spent the time to add some documentation in this regard into the help file. Related Sites Visual Studio Visual Studio Integrate VSIP Program Microsoft .NET Microsoft Azure Connect Forums Blog Facebook LinkedIn Stack Overflow Twitter Visual Studio Events YouTube Developer Resources Code samples Documentation Downloads http://colvertgroup.com/initialization-error/initialization-error-could-not-load-oci-dll.php Has anyone any advice as to how we can get up & running?

I have had a look in the > > archives and that seems to imply that this might be a .NET issue. > > > Can any one confirm? Don't know if you have similiar issues, but could be relevant? The application was unable to start correctly (0x0000005). Not required for Win7 users.

I confirmed this by applying the 12.01 patch today and the resulting “Application failed to start” error occurred. Even after running the setup.exe file and right clicking and choosing the Run as administrator option and uninstalling and reinstalling .NET Framework. Fixing wwDotnetBridge "Unable to load Clr Instance" Errors 2 comments Thursday, October 24, 2013, 5:32:42 AM In recent weeks a few people have run into the Cannot load CLR Instance error Matt Matt France Lead Research & Intelligence Officer Corporate Affairs Rochdale MBC ( (01706) 92 4302 * [email protected] ü www.statsandmaps.org.uk _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ This e-mail and any attached files

This is a maintenance release that fixes a few small issues and adds a few small... It will be interesting to see if the 12.02 patch (due within the next week) also suffers from the same issue.